26.01.2005 НОВЕ ВІДЕО
Днями було знято нове відео на пісню Марії Бурмаки “Я можу розбити скло”. Зйомки тривали кілька днів у Києві та Львові. Режисер кліпу Юрій Ковальов. 24.01.2005
 

13.01.2005 МАРІЯ БУРМАКА У МІСТІ ЛЕВА
20 січня, ЛЬВІВСЬКА ОПЕРА МАРІЯ БУРМАКА та гурт “МАНДРИ” Початок концертів: 18-00 та 20:30 До зустрічі! :)
 

01.01.2005 МИ ЙДЕМО! МИ ПРИЙШЛИ. АЛЕ ЙТИ ЩЕ ДОВГО...
Любі друзі! Я чомусь дуже люблю звертатись "Любі друзі!" Може, тому, що це якось дуже по-дитячому, може,тому, що є в цьому щось тае наівно-щире, а може ще і через те, що хіба друзі можуть бути не любими:-)? Любі друзі!Я вітаю вас з Нашою перемогою!Найголовніше із тим, що ми встали-таки з колін і не дозволили себе принизити.А там де прокидається гідність, там вже може йти мова і про гордість, любов до рідного,бажання це рідне відстояти і захистити--тобто про патріотизм.Ми перемогли, бо всі діти України тепер точно знають, що "ми-не бидло, ми-не козли, ми-України Дочки й Сини". Це, насправді, тільки початок великого шляху.Хочеться побажати ТимЗаКогоТрималиКулаки і Всім Нам Сили,Мудрості,Виваженості,Розуміння...а якщо треба-Рішучих Дій. Я ВІТАЮ ВСІХ З НАШИМ НОВИМ РОКОМ!З НАШОЮ УКРАЇНОЮ! Ми вміємо перемагати-тепер вже ми це точно знаємо. Ми варті, аби наша країна була для нас Найкращою у світі.Ми любимо одне одного.Давайте і далі захищатимемо свою свободу. І будемо знати , що Ми Йдемо--пліч-о-пліч! З НОВИМ РОКОМ! Ваша Марія Бурмака.
 

28.12.2004 МАРІЯ БУРМАКА. МИ ЙДЕМО! НАЙКРАЩЕ
Марія Бурмака по праву може вважатися Легендою Української музики.15 років-від "Червоної Рути" у 89-му, до Помаранчевої революції 2004-го. І тоді і тепер її музика була актуальною.Їй вдавалось завжди бути сучасною і цікавою, мейнстрімовою і, водночас, дуже українською.Бард, виконавиця авторської пісні, королева фолкових баллад, навіть, готична поп-діва, віднедавна--рок-леді...Це все про Марію Бурмаку. За ці роки було видано дев’ять альбомів, по яких можна відстежити не лише як змінювалася музика Марії і що відбувалося у її житті(її творчість завжди дуже особистісна), а і, без перебільшення, як творилася новітня історія України. 25 грудня, з’явилась на світ нова, десята платівка, яка має назву “МАРІЯ БУРМАКА. МИ ЙДЕМО! НАЙКРАЩЕ”. Видає альбом UKRAINIAN RECORDS/UNIVERSAL/. До неї увійшли шістнадцять треків з усіх попередніх альбомів та три відео. "МИ ЙДЕМО!НАЙКРАЩЕ"-саундрек 15-річної історії України,історії, якої ми були очевидцями і яку творили ми.
 

16.11.2004 УВАГА!!! НОВА ПОСЛУГА!!!
Як що Ви не можете знайти в магазинах Вашого міста альбоми улюблених виконавців відправляйте безкоштовний смс з кодом 120 по номеру 8-050-505-1000. Вам передзвонить оператор та уточнить за якою адресою, коли, та які альбоми необхідно доставити. Потім за отриманою інформацією кур’єр доставить Ваше замовлення!
 

11.11.2004 РІДНЕ МІСТО ЧЕКАЄ
13 листопада Марія Бурмака завітає до рідного міста Харкова де відбудеться концерт на підтримку Народного кандидата Віктора Ющенко, а вже 14-го у приміщені концертного залу КПІ, Марія буде вітати Київське студентство з їх святом. Початок концерту о 19-00.
 

11.09.2004 Акція "Пробіг заради життя"
19 вересня Марія Бурмака візьме участь у концерті на Майдані Незалежності, присвяченому щорічній Акціїї "Пробіг заради жття", що її проводить Міжнародний альянс з Віл/Снід та Представництво ООН в Україні. Разом із Марією у концерті братимуть участь Ані Лорак, НеДіля, Росава , Серьога та інші музиканти. "Мабуть всі пісні,які я заспіваю на цьому концерті вже добре відомі-і "Сонцем,небом, дощем" і "Чорні черешні", "і"Той, той", і "Скло",-говорить Марія,-але найважливіше для мене на цьому концерті заспівати "Не бійся жити".Ця пісня була написана в підтримку людкй, що живуть із ВІЛ і те ,що вона стала неофіційним гімном "Всеукраїнської мережі людей,що живуть із ВІЛ/СНІД"-найкраща відзнака.Це говорить про те, що мені хоч трохи вдалося зрозуміти проблеми цих людей і хоча в музиці надати їм свою підтримку".
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11



--------- news