05.05.2006 Прем’єра кліпу
Дивіться прем’єру нового кліпу на пісню "Пробач" На каналі М1 6.05 об 11.40. Сама "винуватиця" буде присутня при прем’єрі у прямому ефірі.
 

07.02.2006 КОХАЙМОСЯ!!!
День Святого Валентина – найромантичніше, найніжніше, найпрекрасніше свято всіх закоханих.
Завітайте на свято молодості і кохання – Справжня вечірка для справжніх закоханих!!!
9 лютого Палац спорту 19.00
Вас вітатимуть:
  • Друга ріка 
  • Марія Бурмака
  • Перкалаба
  • Мандри
  • Нічлава
  • Джай Бату

Організатори:
Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту; Київська міська рада; Головне управління у справах сім’ї та молоді КМДА; Український молодіжний центр; мистецьке агентство “Арт Велес”.
Можливо саме тут ви знайдете свою половинку...
Вхід за запрошеннями, які можна отримати в профкомах вузів.

 

25.12.2005 TV версія концерту
В ніч з 26-го на 27-ме грудня о 00-15 в ефірі Нового каналу концерт Марії Бурмаки "Міа". Увімкни телевізор у ніч з четверга на п"ятницю і ти побачиш "як це було". Марія Бурмака: "Взагалі концерт тривав дві години і до годинної телеверсії увійшла тільки половина пісень і далеко не всі сценографічно-театральні моменти. Те, що я говорила між піснями, теж не увійшло -- та що там говорити -- навіть оплески довелося "скорочувати", бо хотілося залишити більше музики. Але атмосферу вдалося передати. А головне -- я задоволена роботою музикантів. Все звучить водночас дуже професійно і неймовірно енергетично. Я сама хвилюватимусь, коли дивитимусь в ефірі цей концерт".
 

15.12.2005 ПРЕМ’ЄРА НОВОГО КЛІПУ
18 грудня, дивіться прем’єру нового кліпу на пісню „Не тому”. На телеканалі Інтер в програмі „Мелорама” та у 10.40 в програмі „Міністерстві прем’єр” на каналі М1. Чекаємо відгуки!
 

14.12.2005 Запитайте Марію про те що вам цікаво :)
Любі друзі! Сьогодні о 13-00 на порталі www.obozrevatel.com.ua відбудеться конференція з Марією Бурмакою. Ви зможете запитати Марію про те що вам цікаво та отримати щирі відповіді.
 

14.10.2005 ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ. У ФОРМАТІ DVD. ЖИВИЙ КОНЦЕРТ.
24 жовтня, Марія Бурмака та компанія MP3 RECORDS порадують прихильників відомої співачки двома дисками які побачать світ у форматі MP 3. Цей реліз об’єднає всі 10 попередніх альбомів співачки. Додатковою інтригою буде поява відцифрованої версії альбому „Ой не квітни, весно...” який було видано 1990 році і тільки у форматі MC. Особливо приємно презентувати прихильникам формату DVD, перший український DVD-диск, відео версію живого концерту „МІА”, телеверсію якого було знято у Жовтневому палаці міста Києва у 2003 році. Ось що каже сама співачка з цього приводу: Всі альбоми на двох дисках... Можливо, це навіть найкращий подарунок для мене самої. Бо тут—15 років мого життя. Надії і розчарування. Кохання і розлуки. Пристрасті і втрати. Хвилини печалі і щастя... Напевно ці диски можуть стати саундтреком 15 річної історії моєї країни. Нової історії України. Бо деякі пісні стали навіть ніби символічними для кожного її етапу. Насправді ж , кожна з пісень—це справжні емоції і почуття. І об’єднати їх можна одним словом. Таким простим і таким , водночас, багатогранним. Це слово - Любов.
 

26.09.2005 НОВІ ПОБАЧЕННЯ
1 жовтня на Майдані Незалежності відбудеться акція "Не продавайся!" у Якій візьме участь Марія Бурмака, початок о 16-00. А вже 2 жовтня на Майдані Незалежності відбудеться мистецька акція "Революція На Ґраніті: 15 Років Потому". Дійство покликане віддати шану учасникам студентського голодування 1990-го року. На акції будуть представлені перебіг голодування, спогади сучасників, рідкісна відеохроніка, що крутитиметься на екранах. У музичному відділенні братимуть участь митці, чия творчість суголосна тим подіям, а також безпосередні учасники голодування 90-х: Марія Бурмака, Леся Герасимчук, Мертвий Півень. Початок о 19 годині. Зголошуватися на дійство, отримати довідки та записатися на бесіду з учасниками голодування можна за тел. 097-565-97-24 чи скринькою press@moonrec.kiev.ua, запитувати Андрія Гулика.
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11



--------- news